Вдалий день для наших команд

Сьогодні, на стадіоні села Андріївка відбулись матчі Чемпіонату Буського району з футболу серед юнацьких команд, та два матчі відкритого Чемпіонату Буського району серед ветеранів.

:Спочатку про юнаків.

У віковій категорії 2000 – 2002 р.н. юні футболісти з Андріївки здобули впевнену перемогу над юнацькою командою ФК “Задвір’я”. Голи за нашу команду забивали: Дмитрів Віталій (3), Яйко Максим, Когут Віталій. Ще один матч у цій віковій групі між командами ФК “Милятин” – ФК “Балучин” завершився нічиєю 1:1.


Суперником нашої юнацької команди 2003 – 2005 р.н. була команда з Полтви. Цей матч також завершився перемогою господарів поля 2:0. Голами відзначились – Патила Степан та Колосівський Віталій. Було у грі і вилучення, червону показали автору Першого гола Степану Патилі. Ще одна зустріч цієї вікової категорії ФК “Красне” – ФК “Задвір’я” завершився перемогою футболістів із Задвір’я 1:6.

Щодо першості серед ветеранів, то там відбулось два матчі. “Утішків” – “Павлів” 0:13, а от другий матч, між ветеранськими командами Андріївки та Гончарівки видався набагато цікавішим. Вже в першій половині першого тайму господарі поля “горіли” з рахунком 0:2, але, все ж поступово вирівняли гру і у підсумку досить впевнена перемога з рахунком 6:3 на користь ветеранів з Андріївки.

М’ячі за господарів забивали: Анклевич Ярослав (2), Подоляк Андрій (2), Уштан Володимир (2).

Share