ФК “Сокіл” володар Кубка осені присвяченого пам’яті М. А. Братейка

andr_kubok_2

На мажорній ноті завершила команда з Андріївки цей футбольний сезон. У фінальному поєдинку “Кубка осені” присвяченого пам’яті Михайла Адамовича Братейка “Сокіл” здолав команду “Дружба” Переволочна з рахунком 3:1.

Матч видався дуже не простим, пристрасті на полі кипіли через край, про що свідчить два вилучення, на 74 хвилині був вилучений форвард “Сокола” Григорій Фомуляк та гравець “Дружби”, тож команди догравали цей поєдинку у форматі 10Х10.

У такій жорсткій, а подекуди і грубій боротьбі, господарі поля все ж змогли дотиснути свого суперника не давши їм жодного шансу змінити хід подій.

Треба зазначити, що гості після фінального свистка не вийшли на нагородження. Звісно, що ніхто не любить програвати, але це спорт, в ньому завжди є переможці і переможені, і якщо вже так сталось, що команді судилось потерпіти поразки, то робити це треба з гідністю…

kbok_andkubok_2

Голи: Андрій Цюга, 15 хвилина – 1:0, ФК “Дружба”, 20 хвилина – 1:1, Григорій Фомуляк, 59 хвилина – 2:1, Олег Сенчишин, 65 хвилина – 3:1.

Склад команди “Сокіл”:

Дмитрів Роман, Семен Володимир, Монастирський Сергій, Клочник Ігор, Кобилюх Ярослав, Цюга Андрій (Гусак Сергій 46, Сенчишин Олег 60), Гнип Володимир, Ільків Володимир, Лелюх Віталій, Кучма Роман, Фамуляк Григорій.

Попередження: Цюга Андрій, 46.

Вилучення: Григорій Фомуляк, 74, Гравець ФК “Дружба”, 74.

andriivka_svjatkuvanja

 

Share