Наш “Сокіл” чемпіон району з футзалу сезону 2017 – 2018

Наш "Сокіл" чемпіон району з футзалу сезону 2017 - 2018

Початок вирішального матчу чемпіонату Буського району з футзалу сезону 2017 – 2018 з командою ФК “Безброди” склався зовсім не на нашу користь. Вже на перших хвилинах зустрічі “Сокіл” горів 2:0. Та з часом футзалісти з Андріївки вирівняли гру, і вже невдовзі рахунок був нічийним – 2:2. Потім рахунок став 3:2 на користь наших суперників, та вже за кілька хвилин на табло знову була нічия – 3:3.Після цього “Сокіл” пішов у відрив, забивши кілька м’ячів поспіль, тож ті два голи, які ще вдалось відквитати нашим суперникам, були лише голами престижу.

Матч був в прямому сенсі на “вагу золота”, бо саме в цій грі визначались володарі золотих медалей чемпіонату району цього сезону, тож недивно, що емоцій на майданчику не бракувало. Один такий епізод ледь не переріс у масштабну бійку. Та все ж арбітрам матчу вдалось перевести ситуацію у більш спокійне русло, що-правда наслідком цього інциденту стало вилучення гравців нашої команди Володимира Гнипа та Ільківа Володимира, і воротаря суперників Ганця Юрія.

Підсумковий рахунок гри 5:10, на користь “Сокола”. Голами в нашій команді відзначились: Фамуляк Григорій (2), Король Богдан (3), Лелюх Віталій (3), Ільків Володимир, та Вегера Володимир.

 

Від імені вболівальників команди “Сокіл” Андріївка, щиро вітаємо наших хлопців із здобуттям золотих нагород чемпіонату Буського району з футзалу сезону 2017 – 2018 року!

 

Фото: Сергій Монастирський

Share