Перемога на виїзді

Виїзною перемогою відзначились футболісти “Сокола” цієї неділі. В рамках четвертого туру Чемпіонату району серед команд Прем’єр-ліги наша команда проводила матч в селі Переволочна, з місцевою “Дружбою”.

Гра була досить важкою, рахунок першої частини був нічийним – 0:0, але, господарі поля були, як на мене трохи ближчими , щоб відкрити рахунок матчу ніж наша команда.

Та щойно розпочалась 49 хвилина, гості все ж зуміли розпечатати ворота господарів поля, гол на рахунку Андрія Цюги. А на 66 хвилині все той же Андрій Цюга подвоїв рахунок в матчі.

Під кінець матчу, на 81 хвилині футболістам “Дружби” вдалось відквитати один м’яч, після цього створили щось на зразок штурму воріт “Сокола”. Та наші хлопці не дали цьому штурму перетворитись в гол.

Треба відзначити впевнену гру на протязі усього матчу голкіпера команди з Андріївки Романа Дмитріва, який витягнув кілька, як то кажуть мертвих м’ячів.

Сподобалась гра загалом всієї нашої команди. Якщо на полі вони діятимуть і надалі так самовіддано, як в цьому матчі, то подальші успіхи не забаряться.

 

Склад команди “Сокіл” Андріївка:

Дмитрів Роман (воротар) 1, Семен Володимир 10, Яцинка Віталій 5, Якимович Олександр 17 (Крачковський Петро 52), Кобилюк Ярослав 4, Мураль Володимир 15, Сняданко Володимир 19 (Литвин Віталій 46, 78 Яйко Максим), Ільків Володимир 7, Цюга Андрій 14,  Дмитрів Віталій 18, Кучма Роман 9.

 

Голи: Цюга Андрій – 49, 66 хв.

Попередження: Кучма Роман, Крачковський Петро

Share