Перемога в дощовому матчі

Матч чергового туру Чемпіонату району в Прем’єр-лізі між командами “Сокіл” Андріївка та ФК “Буг” Буськ, видався дуже складним для обох команд. Виною тому злива, яка не припинялась на протязі всієї гри. Навіть було під питанням місце проведення матчу, розглядали можливість провести цю гру в Скнилові, але оцінивши стан поля всеж таки було вирішено грати вдома.

Звісно, що за таких погодних умов було дуже складно грати в комбінаційний футбол, тому командам доводилось грати максимально просто.

Тим дорожчими є тих 3 очки, яких наша команда змогла вибороти в цій грі. Фінальний рахунок матчу 4:2 на користь господарів.

За нашу команду голами відзначились: автогол, 32, Литвин Євген 35 хв, Цюга Андрій, 67 хв, Кутник Павло 75, гравці ФК “Буг” відзначились на 71, і 87 (п).

Попередження в нашій команді отримав Яцинка Віталій.

 

Склад команди “Сокіл”: Дмитрів Роман (воротар), Яцинка Віталій, Файштегер Роман, Яйко Максим (Олексів Олег, 75), Цюга Андрій, Якимович Олександр (Романів Назар, 83) , Крачковський Петро (Шмигельський Тарас, 90) , Ільків Володимир, Кобилюх Ярослав, Дмитрів Віталій, Литвин Євген (Кутник Павло, 46).

Share