Анонс матчів

images (1)

В неділю, 23 липня, на  стадіоні села Андріївка відбудеться матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка Буського району “Сокіл” Андріївка – ФК “Красне”. Нагадаю, що перша зустріч завершилась з рахунком 2:0 на користь команди з Красного, і тепер для виходу до фіналу нам потрібно перемагати з різницею у три м’ячі. Ми віримо у нашу команду і у те, що нашим хлопцям цілком до снаги здобути потрібний результат. Тож, закликаємо вболівальників “Сокола” прийти і підтримати нашу команду у цьому вкрай важливому матчі!

Арбітром цього поєдинку буде Іван Гушак, арбітри на лінії Євген  Боднарчук та Ігор Боднарчук.

Початок гри о 16.00.

 

Перед цим матчем на нашому стадіоні відбудеться гра першого туру попереднього етапу турніру пам’яті І. Г. Вольського між командами “Ера” Ожидів – “Явір” Яблунівка. Початок о 14.00

 

І наприкінці, хочу нагадати, що в суботу, 22 липня, на стадіоні ДЮСШ м. Буськ, відбудуться матчі перенесеного туру юнацької першості з футболу 7Х7.

У віковій категорії юнаків 2003 – 2006 р.н. наша юнацька команда гратиме з командою Полтви, початок гри о 11.30. Команда з Андріївки, яка складається з гравців 1999 – 2002 р.н. цей тур пропускає.

В суботу мав відбутись і матч за участю ветеранської команди нашого села, але зустріч із об’єднаною командою Лопатин-Броди перенесено.

Share