“Сокіл” Андріївка – “Стандарт” Побужани 6:1

Той факт, що з технічних причин матч з Побужаними довелось грати в Скнилові, ніяк не допоміг гостям цієї зустрічі. Футболісти з Андріївки майже на протязі всієї зустрічі контролювали гру, і вже на 11 хвилині, Володимир Вегера, втілив цю перевагу в гол.

Потім було багато боротьби. Обидві команди створили по кілька нагод для того, щоб змінити рахунок гри. І під завісу першої половини матчу, на 43 хвилині, Роман Кучма змінив рахунок на 2:0.

В самому дебюті другого тайму, на 46 хвилині, гості відквитали один гол, зробивши рахунок загрозливим для господарів. Окрилені забитим м’ячем, футболісти “Стандарта” кинулись в перед, і створили кілька небезпечних моментів біля воріт “Сокола”.

Та гості недовго тішились надією. Вже на 51 хвилині, Віталій Лелюх, зробив рахунок гри більш комфортним для нашої команди – 3:1.  А через 7 хвилин Володимир Вегера відзначився ще одним голом – 4:1. Потім ще по голу забили Віталій Лелюх 73 хвилина, та Петро Крачковський, на 87 хвилині.

Тож у підсумку переконлива перемога господарів – 6:1.

 

Склад команди “Сокіл” Андріївка:

Дмитрів Роман (Воротар), Яцинка Віталій, Монастирський Сергій (Яйко Максим, 71), Ільків Володимир, Файштегер Роман (Олексів Олег, 76), Цюга Андрій (Литвин Євгеній, 80), Гнип Володимир, Дмитрів Віталій (Крачковський Петро, 68), Кучма Роман, Лелюх Віталій, Вегера Володимир (Якимович Олександр, 71).

 

Голи: Вегера Володимир 11, 58 хв, Лелюх Віталій 51, 73 хв, Кучма Роман 43 хв, Крачковський Петро 87 хв.

 

Попередження: Кучма Роман.

Share